GodTrim

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Forsiden

Temaaften d. 31. maj 2016 - Pulstræning

E-mail Print PDF

Efter træningen havde 40 løbere hygge og spisning og kl. 18:30 kom Bo Birk fra DGI og holdt et spændende foredrag om muligheden for at anvende pulstræning og test mere i vores træningsprogrammer.

Vi havde under vores træning prøvet at måle vores maks-puls og under foredraget målte vi hvilepulsen. Det gav os mulighed for hver især at finde pulsreserven samt vore pulsintervaller. De anvendte slides under temaaftenen kan ses her: Pulstræning


 

Sæt mål for din træning igennem foråret

E-mail Print PDF

Igennem foråret er der mulighed for, at de løbere der gerne vil kunne se resultaterne af deres træning, kan lave målsætninger for deres løb. Godthåb Trim har købt en Tanitavægt, og denne samt indlagte test-løb igennem foråret vil være grundstenene i at kunne se fremgangen.

Målsætninger vil blive lavet d. 12. april, hvor vi også har tema-aften om kost og ernæring. Målsætningsskemaerne, som kan anvendes helt eller delvist, hvis den enkelte løber ønsker det, kan ses her: Kvinder / Mænd 

 

Standerhejsning d. 29. marts med suppe

E-mail Print PDF

Så starter forårssæsonen på tirsdag i Godthåb Trim.

Vi glæder os til at tage imod både nye og kendte løbere kl. 17:30 ved bålpladsen i Ridemandsmølle

Efter opvarmning og en gang let træning er der varm suppe til alle.

Vi ses :-)

 

Så er folderen for foråret på gaden - med spændende nyt for 2016

E-mail Print PDF

Læs om det spændende program for Godthåb Trim for foråret her: Folder 2016

Godthåb Trim satser i 2016 endnu mere på at gøre Godthåb sundere med at give løberne mulighed for at lave mere målrettet træning, hvor målene lige såvel kan være indenfor de sundhedsmæssige parametre, da vi nu har indkøbt en Tanitavægt, der bl.a. kan måle kropsalder, BMI, fedtprocent og muskelmasse. Kom og bliv sundere i Godthåb Trim. Vi har et hold for alle - lige fra nybegyndere, der aldrig har løbet før til dem, der vil træne efter et halvmarathon. 

12. april er der første temaaften, hvor DGI kommer og fortæller om kost og ernæring i forhold til at være aktiv.

 

Tina Palsgaard er ny formand for Godthåb Trim

E-mail Print PDF

Efter en veloverstået generalforsamling er Tina Palsgaard nu efter at have været involveret i bestyrelsesarbejdet i hele foreningens levetid blevet den nye formand. Hvordan de øvrige poster er fordelt i bestyrelsen kan ses på siden "Om Godthåb Trim". Her kan også ses Godthåb Trims Vision og Værdier, der igennem det seneste års tid er blevet arbejdet med at få beskrevet i bestyrelsen.

De foreslåede ændringer til vedtægterne blev vedtaget af generalforsamlingen, og de justerede vedtægter kan ses i deres fulde længde her: Vedtægter 

 

Vintertræning - løb

E-mail Print PDF

Vi fortsætter træningen vinteren igennem med faste mødetider om tirsdagen kl. 17:30 de dage, hvor vejret tillader det. Efter løb er der mulighed for 15 min. styrketræning i gymnastiksalen, så husk dine indendørssko.

Hvis træning aflyses, skrives det her på hjemmesiden samt facebookgruppen Godthåb Trim Løb.  

 

Løbe-/cykle café tirsdag d. 10. november efter træning

E-mail Print PDF

Mange medlemmer deltog i caféaften, hvor der først lige efter træning blev målt kropsalder, og hvor der derefter var hygge med en gang pålægskagemand. Herefter fortalte Dorte og Klavs Bo Kamp om Team Rynkeby Nordjyllands beundringsværdige velgørenhedsarbejde med at skaffe penge til børnecanserforeningen samtidig med at teamet gennemfører et krævende cykelløb fra Aalborg til Paris.

Det var en inspirerende og god aften med mange flotte og rørende billeder fra deres oplevelser med Team Rynkeby.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 11

Aktivitetskalender

Last month Januar 2018 Next month
M T W T F S S
week 1 1 2 3 4 5 6 7
week 2 8 9 10 11 12 13 14
week 3 15 16 17 18 19 20 21
week 4 22 23 24 25 26 27 28
week 5 29 30 31

Godthåb Trim på Facebook