GodTrim

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Forsiden

Største opbakning til GHL og byfesten nogensinde trods regn

E-mail Print PDF

Med 214 tilmeldte løbere til Godthåb Hammerløb blev løbet i 2015, løbet med fleste deltagere nogensinde i Godthaab i de tre år, det nu har været afholdt. Resultater

Godthåb Hammerløb blev skudt i gang i tørvejr - hvorefter en regnbyge blev til heldagsregn. Men alt i alt et godt løb med mange individuelle sejre. Billederne taler for sig selv: Billeder

Lindy Aldahl skød løbet i gang og blev udnævnt til æresmedlem af foreningen, hvilket har var meget glad for, se han egen video her: Lindy

Axel Meilholm, trobaduren fra Arden, underholdt med en varm og intim koncert i tørvejr i teltet, hvorefter Souvenirs blev eftermiddagens solskin med en kanon koncert i silende regn. Efter koncerten rykkede vi indendørs og mere end 200 spiste den lækre aftenmenu fra grillen.

Kæmpe tak til alle frivillige hjælpere og til alle jer der mødte op og bakkede op om arrangementet trods den regnfulde dag. 

Programmet for dagen kan ses her: Program og billeder nedenfor

 

Løbecafé efter træning d. 8. september med pulled pork burgere

E-mail Print PDF

Vi hygger efter træning, hvor der vil være mulighed for at få målt kropsalder og få endnu en af Godthåb Trims berømte pulled pork burgere fra byfesten - helt gratis til medlemmerne. Drikkevarer kan købes. Det kræver ingen tilmelding.

 

Breaking News!! Souvenirs underholder til Godthåb Byfest 2015

E-mail Print PDF

souvenirsKom til gratis koncert med Souvenirs d. 5. september 2015 i forbindelse med afholdelse af Godthåb Hammerløbet og Godthåb Byfest.

Godthåb Trim er stolte over at tilbyde denne gratis oplevelse for byen i samarbejde med tømrerfirmaet Kvist & Kristensen.

Se programmet for byfesten her: Godthåb byfest og Hammerløb

 

Inspirerende og motiverende opstart på efteråret

E-mail Print PDF

Lindy Aldahl gav Godthåb Trims medlemmer en fantastisk opstart med et foredrag lige så humoristisk som programmet "Rigtige mænd" var i fjernsynet.

Lindy fortalte bla. om begivenhederne bag om optagelserne og endte med at give gode råd til motionisterne om, hvordan gejsten holdes, når der startes op med at dyrke motion. Hovedbudskaberne var bl.a. at man skal sørge for at dyrke motion sammen med andre, finde motionsformer og tidspunkter, der kan passe ind i den enkeltes hverdag, samt tænke over den ernæringsmæssige sundhed. Her er det vigtigt at sørge for en god morgenmad samt at drikke rigeligt med vand hen over dagen. Se billeder fra aftenen her:

2015-08-11 Foredrag med Lindy Aldahl


Last Updated on Tuesday, 22 March 2016 08:50
 

Ny spændende efterårssæson skydes i gang af Lindy Aldahl (rigtige mænd)

E-mail Print PDF

D. 11. august er der sæsonopstart med foredrag af Lindy Aldahl (fra programmet "rigtige mænd"), hvor han vil fortælle om at komme i gang og finde motivationen til at løbe.

Derefter er der rigtig standerhejsning d. 13. august.  Læs meget mere her: flyer

 

Fælles sommerafslutning d. 2. Juli 2015

E-mail Print PDF

Mere end 30 glade medlemmer var med til sommerafslutningen i varm og strålende solskin, hvor vi afholdte klubmesterskaber i løbeafdelingen og ønskede hinanden en god sommer over en omgang grill-mad.

25 løbere deltog i det prestigefyldte årlige mesterskab, hvor den, der gennemfører den valgte distance næmest den forudsagte tid, er vinderen (man løber selvfølgelig uden ur). I år blev Bente den flotte vinder, men kun 4 sek mellem den forudsagte tid og den aktuelt gennemførte, men alle gennemførte i flot stil og de fleste hurtigere end forudsagt, se resultaterne her: Klubmesterskab. Se billederne her:


 

Næsten 40 glade medlemmer deltog i Sønderholmløbet 2015

E-mail Print PDF

Det var en succesfuld aften for mange af Godthåb Trims medlemmer, da nogle for første gang deltog i et rigtig løb og andre gennemførte muligvis med forbedringer af tidligere tider. Efter løbet var der hygge over en sandwich. Se resultater her: Sønderholmløbet 2015


 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 11

Aktivitetskalender

Last month Januar 2018 Next month
M T W T F S S
week 1 1 2 3 4 5 6 7
week 2 8 9 10 11 12 13 14
week 3 15 16 17 18 19 20 21
week 4 22 23 24 25 26 27 28
week 5 29 30 31

Godthåb Trim på Facebook