GodTrim

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Forsiden
 

Fælles sommerafslutning d. 3. Juli kl. 17:30

E-mail Print PDF

Mere end 60 glade medlemmer var med til sommerafslutningen, hvor vi afholdte klubmesterskaber i løbeafdelingen og ønskede hinanden en god sommer over en omgang grill-mad.

41 motionsgængere/løbere deltog i det prestigefyldte årlige mesterskab, hvor den, der gennemfører den valgte distance næmest den forudsagte tid, er vinderen (man går/løber selvfølgelig uden ur). Janni blev den store vinder :-) men alle gennemførte i flot stil og de fleste hurtigere end forudsagt, se resultaterne her: Klubmesterskab.

Se billederne her:

 

55 motionister fra Godthåb Trim deltog i Sønderholmløbet

E-mail Print PDF

D. 19 juni i dejligt vejr gik og løb 55 af Godthåb Trims motionister de 2,5, 5, eller 10 km i Sønderholmløbet. Alle havde hver deres små sejre - lige fra for første gang at gennemføre et løb og til at vinde en pokal for hurtigste tid indenfor sin aldersgruppe. Efter løbet var der fælleshygge over en sandwich.

Se resultater her: resultater  og billeder fra Sønderholm motionsklub her: billeder. Vore egne billeder kan ses her:


 

3. løbeskole om sundhed og ernæring endnu en bragende succes

E-mail Print PDF

Den 10. juni kl. 18:00 efter en hurtig træning havde vi sundhed og ernæring på programmet, og de fleste af de 45 deltagere fik lavet den opfølgende kropsmåling, som for mange var blevet bedre efter forårets træning.

Vi snakkede om og tegnede, hvad sundhed er for Godthåb Trim. Sundhedsbegrebet for foreningen er ikke kun at motionere, men også at have det godt sammen socialt samt at komme ud i naturen. Den sundhed, som Godthåb Trim giver sine medlemmer indeholder bla. muligheder for individuelle mål, fællesskab, motivation, livskvalitet og meget mere.

Derefter gennemgik Jannie fra DGI de vigtige faktorer mht. vores kost - set i forhold til, om man har ønske om vægttab eller træningsoptimering.

 

2. løbeskole med DGI - endnu en succes

E-mail Print PDF

Mere end 40 medlemmer deltog i Løbeskole nr. 2 med DGI den 6. maj lige efter en kort træning på 30 min. Idrætskonsulent Jannie Schmidt fortalte levende om typer af og risikofaktorer for løbeskader, samt hvordan vi som løbere forebygger disse skader. Efter teori-undervisning (med spisning af lækre pålægskagemænd på grovbrød) gav Janni instruktion i styrke- og stabiliseringsøvelser, så vi alle kan opbygge muskelstyrke og stabilitet for at undgå eller genoptræne skader.


 

Husk Peter Pedal - hver onsdag kl. 17:30

E-mail Print PDF

Har du lyst til at lege Peter Pedal? Så kig forbi Ridemandsmølle onsdag den 2. april kl. 17:30 og efterfølgende onsdage.

Du kan deltage uanset alder (børn under 12 år kun ifølge med voksne) og medlemsskab af Godthåb Trim. Det eneste, det kræver, er en cykel og eventuelt cykelhjelm (anbefales) samt at du cykler 4 km, 7 km, 10 km, 12 km eller 20 km på fastlagte ruter. Vi starter og slutter samlet.

Det koster 10 kr. at deltage hver gang. Beløbet betales ved start, og du får et lod, hver gang du deltager. Når sæsonen slutter i efteråret trækkes der lod om ny lækker cykel.

 

50 medlemmer deltog i 1. DGI løbeskole d. 8. april

E-mail Print PDF

Hvordan motiverer jeg mig selv til at træne? Hvordan kommer jeg godt i gang med at træne uden at få skader? Hvad er min krops-alder?

Det er blot tre af de spørgsmål Bo Birk, idrætskonsulent hos DGI, kunne give os et svar på denne aften på skolebænken efter dagens træningspas.

Se billederne her og glæd dig allerede til næste tema-aften d. 6. maj, hvor vi får endnu mere fokus på løbestile og forebyggelse af skader.


 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 11

Aktivitetskalender

Last month Januar 2018 Next month
M T W T F S S
week 1 1 2 3 4 5 6 7
week 2 8 9 10 11 12 13 14
week 3 15 16 17 18 19 20 21
week 4 22 23 24 25 26 27 28
week 5 29 30 31

Godthåb Trim på Facebook