GodTrim

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Forsiden

Indkaldelse til generalforsamling d. 16. februar kl. 18:30

E-mail Print PDF

Traditionen tro afholdes den årlige generalforsamling i februar måned, nemlig torsdag d. 16. februar kl. 18:30.

Læs indkaldelsen her: Indkaldelse til generalforsamling 2017

 

Årets initiativpris gik til Birgitte og John

E-mail Print PDF

Ved årets julefrokost d. 18. november, blev Godthåb Trims initiativpris traditionen tro uddelt til den/de personer, der igennem det forgangne år har bemærket sig ved at yde en særlig indsats for foreningen.

Birgitte og John Lænner fik i år prisen, da de i forbindelse med opstarten efter sommerferien og forberedelserne til Godthåb Hammerløb og -byfest med stor gejst og energi hjalp med markedsføringen samt at skaffe sponsorater til arrangementerne. Resultatet blev en rigtig flot folder, der blev uddelt i det meste af Svenstrup og Godthåb, samt mange gode sponsorater, der hjalp foreningen til at lave den mest succesfulde byfest i foreningens historie.

Kæmpe tillykke til de to og tusinde tak for den store indsats :-)

 

Julefrokost d. 18 november kl. 19:00

E-mail Print PDF

Tilmeldingen til medlemmernes årlige julefrokost er i gang. For 150,- kr. får du lækker julemad og rigtig hyggelig julestemning i vores klublokale, se indbydelse her: Julefrokost 2016. Det plejer at være årets julefrokost - vildt sjovt og foreningen giver måske en lille en ;-)

Tilmeld dig ved de ugentlige træninger eller på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  senest d. 8. november.

Husk også nissehueløb og afslutning d. 29. november, hvor vi efter et lille løb med nissehuer på, får gløgg og æbleskiver i klubhuset.

 

Det største Hammerløb og byfest nogensinde

E-mail Print PDF


Godthåb Hammerløb og byfest blev i 2016 det største nogensinde med mere end 500 besøgende i løbet af dagen.

Med mere end 180 tilmeldte til Hammerløbet og mange børn med i familieløbet, blev løbene, som blev gennemført i dejlig solskin de største nogensinde, ikke mindst med Danmarks mindste mand Dan Jakobsen som løbsstarter og Peter Würtz som løbsspeaker. Se resultaterne her: Resultater. Se alle de skønne billeder fra dagen herbilleder

Bestyrelsen for Godthåb Trim siger i dag - TAK af hjertet

TAK til de mange, der har hjulpet, med at få Godthåb Trims andel i byfesten op at stå.

TAK til Samrådet og de øvrige foreninger, for er godt samarbejde omkring byfesten.

Det har været et kæmpe stort planlægningsarbejde, og der er trukket på alle de ressourcer, det har været muligt at trække på.Netværket i og omkring Godthåb Trim, har virkelig været aktiveret!! Det samme gælder helt sikkert også i de øvrige foreninger i Godthåb.

TAK til tømrefirmaet Kvist & Kristensen - uden jer ville det ikke have været muligt, igen at invitere alle borgere i Godthåb, til gratis koncert med Souvenirs!! Igen i år, har tømrerfirmaet Kvist & Kristensen hjulpet med opsætning af banner ved indfaldsvejene, samt bygge bar og en scene.

TAK til de mange hjælpere - både før, under og efter løbet. De mange der har hjulpet i bod og bar - uden jer ville det ikke være muligt for os at stable sådan et dagsprogram på benene!!

TAK til alle instruktører i Godthåb Trim - I stillede op, da vi havde brug for jer - hvilket I altid gør og det sætter vi stor pris på.

Sidst men ikke mindst, TAK til de mange der kiggede forbi.

I år kunne både frokost og aftensmad nydes udendørs og i skønt solskinsvejr. Musik en stor del af dagen var med til at skabe en super god stemning og højt humør. Vi synes, at både Dan Firth band og Souvenir leverede varen :-) Det sidste Dan Firth sagde, inden de forlod os i går var : "Vi er klar, når I næste år holder byfest…så I ringer bare."

 

Efterårsopstart med sommer og flot fremmøde

E-mail Print PDF


Super flot fremmøde ved efterårsopstart d. 16. august kl. 17:30 af både MTB'ere og løbere, og vi var ca. 80 glade og motionsklare opstartere, der nu efter en varm men dejlig træning er klar til et aktivt efterår i Godthåb Trim. 

Der var både kendte ansigter og mange nye, så super dejligt at der stadig er nye løbere i Godthåb.

Se billederne fra opstarten her: Billeder fra efterårsopstart 2016

 

Flot opbakning til sommerafslutning d. 7. juli 2016

E-mail Print PDF

Endnu en fantastisk forårssæson er afsluttet med stor opbakning fra instruktører og mange aktive medlemmer.

Efter afholdelsen af klubmesterskaberne, hvor det ikke gælder om at komme hurtigst i mål, men at løbe så tæt på den forudsagte tid (altså uden at have ur eller mobiltelefon med på løbet) blev der tændt op på grillen, og vi hyggede med rigtig dejlig grillmad, Carstens flutes og salater, som medlemmerne selv havde lavet.

Brian blev den flotte klubmester, der kun havde 2 sekunder mellem den forudsagte tid og den faktiske løbetid. Ellers var der rigtig mange flotte resultater, hvor alle har løbet hurtigere end de troede :-) Se alle resultaterne her

Billeder fra aftenen kan ses her.

 

Torsdag d. 16. juni deltog 30 GT-løbere i Sønderholmløbet

E-mail Print PDF

Torsdag flyttede vi traditionen tro træningen til Sønderholmløbet. Det blev i år en våd fornøjelse og kl. 19:00, da løbet startede stod regnen ned og der var 10 cm vand i målområdet.

Alligevel var alle ude og løbe som minimum én runde og det var en stor sejr for flere at være med. Bagefter tørrede vi vandet af og hyggede med en sandwich. Se resultaterne her: Resultater

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 11

Aktivitetskalender

Last month Januar 2018 Next month
M T W T F S S
week 1 1 2 3 4 5 6 7
week 2 8 9 10 11 12 13 14
week 3 15 16 17 18 19 20 21
week 4 22 23 24 25 26 27 28
week 5 29 30 31

Godthåb Trim på Facebook